Sergio Agüero wil Lionel Messi bij Barcelona: ‘Kun’ hoopt dat de WK-winnaar met pensioen gaat in Camp Nou

Wanneer Sergio Agüero is aangekomen bij Barcelona in 2021, Lionel Messi had de club al verlaten voor PSG. El ‘Kun’ heeft niet met zijn Argentijnse teamgenoot op clubniveau kunnen spelen, maar wacht op de terugkeer van ‘Leo’ naar Spanje.

In een gesprek via Twitch voor de Kings LeagueSergio Agüero sprak over zijn verlangen om de Lionel Messi om het shirt van de Barcelona voor de tweede keer. Hij vindt dat de ’10’ een cyclus moet afsluiten als speler van Culé, dus hij verwacht dat de WK-winnaar van Qatar terugkeert naar Catalonië.

“Ik denk dat Messi zou bij Barça met pensioen moeten gaan. Het is zijn thuis en hij zou zijn carrière daar moeten beëindigen. Voorzitter Joan Laporta moet het proberen en als hij naar voren treedt, kan het gebeuren. Het is 50/50,” aldus de inmiddels ex-voetballer.

Abonneer je op ons RPP Deportes-kanaal op YouTube en geniet van sportcontent uit Peru en de wereld.

Lionel Messi en wat Agüero overweegt voor een terugkeer naar Barcelona

Opgemerkt moet worden dat de populaire ‘Kun’, met een verleden bij clubs als Independiente de Avellaneda, Atletico Madrid en Manchester City, een van de beste vrienden van ‘Leo’ is.

Ondertussen komt de ’10’ van de Albiceleste voort uit het deel uitmaken van de 2-0 overwinning van zijn nationale team in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Panama afgelopen donderdag in het Monumentale Stadion in de stad Buenos Aires.

De wedstrijd in de Argentijnse hoofdstad diende om de glans van de behaalde titel op het WK van Qatar 2022 onder coach Lionel Scaloni af te halen.

Juist in deze wedstrijd Lionel Messi scoorde vlak voor het einde een verbluffend doelpunt uit een vrije trap. Met een perfect schot met links versloeg hij het ‘Canalera’-doel in een spectaculair vol huis in het Monumental.

Messi en een nieuwe vriendschap met Argentinië

Nu bereidt Scaloni’s ploeg zich voor op een nieuwe vriendschappelijke wedstrijd, deze keer op dinsdag 28 maart tegen Curaçao in Santiago del Estero.

Beide wedstrijden dienen als voorbereiding op de Conmebol-kwalificatiewedstrijden voor het WK van 2026, die in september beginnen.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]