Kylian Mbappé danst langs de Nederlandse verdediging: Kylian Mbappé scoort een prachtig doelpunt om de Franse dubbel te voltooien

Kylian Mbappé toonde vrijdag zijn kwaliteit als een van de beste spelers ter wereld door een brace te scoren toen de Blues het opnamen tegen Nederland in het Stade de France in de UEFA Champions League-kwalificatiewedstrijden. Euro 2024.

In de 87e minuut werd een slechte start van Nederland verzilverd door Mbappé Mbappé scoorde met een schot van rechts nadat hij zijn tegenstanders had verslagen, waaronder Daley Blind, die op de grond viel in een poging de bal weg te werken.

Mbappé keerde in stijl terug voor zijn nationale ploeg nadat hij in de WK-finale had verloren van het Argentinië van Lionel Messi.

Mbappé begon als aanvoerder

MbappéMbappé, die sinds 2017 gecapped is, vervangt Hugo Lloris, die in december na het WK in Qatar afscheid nam van de nationale ploeg. De doelman van Tottenham was sinds 2010 aanvoerder.

Deschamps heeft volgens een bron dicht bij het AFP de beslissing genomen nadat hij maandag een gesprek had gevoerd met Mbappé en de andere kandidaat voor de aanvoerdersband, Griezmann.

Frankrijk vs Nederland: hier is hoe ze aftrapten in het duel van vandaag.

FrankrijkMike Maignan; Jules Koundé, Ibrahima Konaté, Dayot Upamecano, Theo Hernandez; Aurélien Tchouaméni, Adrien Rabiot; Kingsley Coman, Antoine Griezmann, Kylian Mbappé ©; Randal Kolo Muani.

Nederland.: Jasper Cillesen; Lutsharel Geertruida, Jurriën Timber, Virgil van Dijk ©, Nathan Aké; Marten de Roon, Georginio Wijnaldum, Kenneth Taylor; Steven Berghuis, Memphis Depay, Xavi Simons.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]