Brazilië vs. Marokko: hoe, wanneer en waar de FIFA 2023 internationale vriendschappelijke wedstrijd te bekijken

Wedstrijd. Brazilië vs. Marokko LIVE staan dit weekend tegenover elkaar in een wedstrijd internationale vriendschappelijke wedstrijd die overeenkomt met de FIFA wedstrijddag van maart dit jaar.

De Braziliaans nationaal team zal spelen tegen Marokko op zaterdag 25 in het Grande Stade de Tanger om 17:00 uur Peruaanse tijd en 19:00 uur Argentijnse tijd. Na de teleurstelling in Qatar beginnen de ‘Canarinha’ aan een nieuw tijdperk zonder Neymar en te midden van groeiende geruchten die de Italiaanse coach Carlo Ancelotti als hun nieuwe manager linken.

De vriendschappelijke wedstrijd van Brazilië tegen de verrassende halve finalisten van Qatar 2022 is het debuut in de seniorendug-out voor Ramon Menezes, die op interim-basis het roer overnam na het vertrek van Adenor Leonardo Bachi ‘Tite’.

Abonneer je op ons RPP Deportes kanaal op YouTube en geniet van sport content uit Peru en de wereld.

Brazilië vs. Marokko: schema’s over de hele wereld

Peru: 17:00 uur.

Ecuador: 5:00 p.m.

Colombia. 5:00 p.m.

Mexico: 4:00 p.m.

Argentinië: 19.00 uur.

Chili: 19.00 uur.

Verenigde Staten (Florida): 17:00 uur.

Rodrygo voedde de geruchten door te bekennen dat Ancelotti grappen heeft gemaakt over het coachen met hem en de andere Brazilianen waarmee hij zijn dagelijks leven deelt bij Real Madrid.

“Elke grap heeft een beetje waarheid in zich,” zei de voormalige Santos-speler, die in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Marokko de “10” van Neymar en Pele zal dragen. Vinícius Júnior heeft zich ook uitgesproken.

“Ik denk dat alle coaches ons nationale team zouden willen coachen” omdat “het technisch een zeer goede groep is en binnenin zijn we een familie. Iedereen wil het hier goed doen, dus ik denk dat hij dat wel wil, ja”, vertelde de voormalige Flamengo-speler aan verslaggevers.

Tot nu toe heeft de Braziliaanse bond elk contact ontkend, maar de spelers lijken bezorgd over de mogelijke komst van de bekroonde Italiaanse coach.

Op sportief vlak lijkt Menezes te gaan voor een trio aanvallers met Rodrygo en ‘Vini’ op de vleugels, met Vitor Roque, de veelbelovende jongeling die gevolgd wordt door sterke Europese clubs als Barcelona, of Rony, de Palmeiras-spits voorin.

De creatieve fase zal in handen zijn van Lucas Paqueta bij afwezigheid van Neymar, opnieuw met een ernstige enkelbandblessure, met Casemiro en Andrey Santos op posities verder naar achteren op het middenveld.

Marokko zal van zijn kant willen bevestigen dat het tegen iedereen opgewassen is na zijn schitterende prestatie in Qatar 2022. De vierde plaats, na het verslaan van Spanje en Portugal, was een historische prestatie voor een team dat gewend is aan lagere vluchten, maar dat een unieke generatie heeft samengesteld.

Walid Regragui heeft voor deze vriendschappelijke wedstrijd praktisch dezelfde ploeg opgeroepen die enkele maanden geleden zegevierde op het WK, met uitzondering van Jabrane, Amallah, Benoun en Stoel.

Brazilië vs Marokko: mogelijke opstellingen

Marokko: Bono; Hakimi, Aguerd, Saiss, Mazraoui; Ounahi, Amrabat, Sabiri; Ziyech, En-Nesyri en Boufal.

Brazilië: Ederson (Weverton), Emerson Royal, Éder Militão, Ibañez, Alex Telles; Casemiro, Andrey, Lucas Paquetá; Rodrygo, Vinícius Júnior en Rony (of Vitor Roque).

Waar Brazilië vs Marokko kijken via TV voor internationale vriendschappelijke wedstrijd?

Bekijk het in heel Zuid-Amerika op het Star+ streaming platform. RPP.pe brengt u de doelpunten, hoogtepunten en hoogtepunten. (EFE)

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]