Ronaldinho is enthousiast: “Het zou mooi zijn voor Messi om zijn carrière bij Barcelona af te sluiten”.

De Champions League uitschakeling ging slecht af in PSGDe doelman van PSG, vooral Lionel Messi die voor het tweede jaar op rij de kans liet liggen om de ‘Orejona’ te heffen zoals hij deed in het shirt van Barcelona.

Ronaldinho, tijdens een ceremonie van Marca de España, sprak over Messi’s toekomst. Hij zei dat hij moet terugkeren naar Barcelona, waar hij in juni 2021 vertrekt.

“Ik ben een vriend van Messi, ik ben erg blij voor hem. Het is heel vreugdevol om vrienden dromen te zien veroveren, dat maakt me blij. Ik ben zijn vriend. Voor mij is Messi de beste”, zei hij.

“Ik zou hem graag gelukkig zien, het maakt me niet uit waar het is. Na alle geschiedenis die hij met Barcelona heeft gehad, zou het mooi zijn als hij zijn carrière daar kan afsluiten,” voegde Ronaldinho eraan toe, die Messi van 2003 tot 2008 als teamgenoot bij Barcelona had.

Hij brengt hulde aan Pelé

“Pelé was de grootste, de koning, voor alle Brazilianen die van voetbal houden en voor degenen die geen Braziliaan zijn, is het onmogelijk om niet van Pelé te houden. Om bij de andere Brazilianen te zijn die deze prijs hebben ontvangen is een bron van trots,” zei hij over de grootheid van Pelé in het wereldvoetbal.

Messi over het “optillen van een wereldbeker”.

De ster Lionel Messi scoorde het 800e doelpunt uit zijn carrière, speelde een belangrijke rol in de 2-0 overwinning van Argentinië op Panama in een vriendschappelijke wedstrijd in Buenos Aires, en bedankte een menigte voor hun genegenheid na het winnen van het WK in Qatar 2022.

Messi scoorde het tweede doelpunt van de Albiceleste met een formidabele vrije trap in de linkerhoek, na verschillende soortgelijke pogingen, waaronder twee schoten over de lat, om zijn 800ste doelpunt en 99ste in het blauw-witte tricot te scoren.

Zodra de wedstrijd was afgelopen, werd een prijsuitreiking gehouden, vergelijkbaar met die in Qatar, en voordat de gewaardeerde Wereldbeker werd gehesen, Messi richtte zich tot de 83.000 toeschouwers die het Monumentale stadion vulden.

“Bedankt voor de genegenheid die we hebben gekregen sinds voordat we dit wonnen. Zoals we al zeiden, zouden we er alles aan doen om de wereldbeker te winnen. Persoonlijk heb ik altijd gedroomd van dit moment, om met jullie te vieren, om naar Argentinië te komen en een Copa America, de finale, en het grootste ding, dat is de Wereldbeker, te winnen,” zei hij. Messi.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]