Mexico vs Jamaica: Hoe laat en op welk kanaal kun je de CONCACAF Nations League-wedstrijd LIVE kijken?

Mexico ontvangt zondag in het Estadio Azteca Jamaica in de beslissende wedstrijd van Groep A in de CONCACAF Nations League. CONCACAF Nations Leaguedie het thuisdebuut zal zijn van de Argentijnse coach Diego Cocca.

Na een wisselvallige wedstrijd tegen Suriname, die afgelopen donderdag na een slechte eerste helft met 2-0 werd verslagen, zullen de Mexicanen proberen te profiteren van de omstandigheden in hun thuisstadion, op 2.240 meter boven de zeespiegel, om hun plaats in de halve finale veilig te stellen.

Mexico heeft twee overwinningen, één gelijkspel en zeven punten om de groep te leiden, voor Jamaica met vijf en Suriname met één.

Cocca heeft de afgelopen uren gewerkt aan het minimaliseren van fouten in de wedstrijd tegen de Surinamers, met als doel de drie punten te pakken tegen de ‘Reggae Boyz’, waarmee ze op 14 juni in Kingston met 1-1 gelijk speelden.

Na de uitschakeling in de groepsfase op Qatar 2022 hebben de Mexicanen er alle vertrouwen in dat het team onder Cocca de komende drie jaar zal consolideren en het WK 2026 zal bereiken met het vereiste niveau om minstens de kwartfinales te halen.

Als een van de WK-gastheren hoeft Mexico, vijftiende op de FIFA-ranglijst, niet deel te nemen aan de WK-kwalificatiewedstrijden, waardoor Cocca zijn team zal moeten opbouwen in de Copa America, de Gold Cup en in vriendschappelijke wedstrijden tegen topteams.

Jamaica, 64e op de wereldranglijst, zal inzetten op goed verdedigen en de snelheid van hun spelers gebruiken om te proberen de Mexicanen te neutraliseren, die verschillende sterren zullen opstellen van het team dat in Qatar 2022 speelde.

De IJslandse tandarts Heimir Hallgrimsson, coach van de Caribische ploeg, zal een opstelling opstellen met verschillende sterren uit de MLS en Europese competities, die voor de winst zullen gaan, de enige manier om de laatste vier te bereiken.

Mexico vs Jamaica: waarschijnlijke opstellingen.

Mexico: Guillermo Ochoa; Jorge Sánchez, Jesús Gallardo, César Montes, Héctor Moreno; Édson Álvarez, Luis Romo, Luis Chávez, Orbelín Pineda; Henry Martín, Hirving Lozano. Coach: Diego Cocca.

Jamaica: Jahmali Waite; Javain Brown, Damion Lowe, Amari’l Bell, Ethan Pinnock; Kevon Lambert, Ravel Morrison, Kaheem Parris, Bobby Reid; Shamar Nicholson, Leon Bailey. DT: Heimir Hallgrimsson.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]