Barcelona vs. Betis LIVE: LaLiga Santander ronde 32 in Camp Nou

Barcelona vs. Betis LIVEDe twee ploegen ontmoeten elkaar dit weekend in een wedstrijd die overeenkomt met de 32e speeldag van het seizoen. LaLiga Santander 2022-23.

De rouw van de Barcelona voor de Real Betis staat gepland voor zaterdag 29 april in het Spotify Camp, om 14.00 uur Peruaanse tijd. De ploeg van Xavi Hernandez, genesteld op de eerste plaats, lijkt te wachten tot de titel valt als rijp fruit, waardoor ze de afgelopen weken hun kruissnelheid hebben vertraagd.

In de laatste vier wedstrijdrondes, hebben de Barça heeft vijf punten gepakt van de mogelijke 12, maar hun naaste uitdagers, die ook van Girona verloren, hebben niet geprofiteerd van hun misstappen.

Abonneer je op ons RPP Deportes kanaal op YouTube en geniet van sport content uit Peru en de wereld.

Barcelona vs. Betis: schema’s in de wereld

Peru: 14:00 uur.

Ecuador: 2:00 p.m.

Colombia: 14.00 uur.

Mexico: 1:00 p.m.

Argentinië: 16.00 uur.

Chili: 16.00 uur.

Verenigde Staten (Florida): 15.00 uur.

Spanje: 21:00 p.m.

Door deze omstandigheid kan FC Barcelona de volgende twee opeenvolgende thuiswedstrijden tegen Betis en Osasuna zonder spoed tegemoet zien, waarvoor de voorzitter van de club, Joan Laporta, een beroep deed op de fans om de spelers te steunen.

Zelfs met de terugkeer van Pedri in de startopstelling lichtte het middenveld niet op in Vallecas, waar de intensiteit van Rayo de eentonige houding van de Catalanen blootlegde.

Naar de leider Barcelona heeft de laatste tijd moeite om gevaar te stichten voor het doel en als je daar de droogte van Robert Lewandowski aan toevoegt, die tegen Rayo een einde maakte aan een reeks van drie wedstrijden zonder te scoren, wordt het team voorspelbaar.

Tegen BetisXavi brengt Sergio Busquets terug, die de vorige wedstrijd miste door een schorsing, en zal naar verwachting op het middenveld spelen naast De Jong, Gavi en Pedri.

Andreas Christensen en Ousmane Dembélé, die medisch hersteld zijn van hun spierblessures, zijn de andere twee nieuwe aanwinsten. Sergi Roberto is de enige afwezige bij de selectie.

Tegen hen staan Betis Het Chileense Betis van coach Manuel Pellegrini arriveert in Catalonië met de motivatie om de 1-0 overwinning van vorig seizoen te herhalen en geen terrein te verliezen in hun strijd om de Europese plaatsen, nu Villarreal de vijfde plaats heeft ingenomen na de overwinning van de ploeg uit Castellón op Espanyol.

Dat is het doel van de groen-witten, en ondanks de moeilijkheidsgraad van de uitdaging zal Pellegrini’s ploeg naar Camp Nou gaan met het idee om Villarreal aan te vullen en in te halen in het klassement. Om dat te doen, moeten ze weer drie punten pakken na één van de mogelijke zes in hun laatste twee wedstrijden tegen Osasuna (3-2) en Real Sociedad (0-0).

Ondanks het ontoereikende gelijkspel tegen Real, was de wedstrijd van afgelopen wedstrijddag de eerste clean sheet voor de Betis na vier wedstrijden met tegengoals en dat moet een van de sleutels zijn tegen BarcelonaOok de competitiviteit van het team en de individuele prestaties, die Pellegrini als doorslaggevend beschouwt, zijn belangrijk.

In dit opzicht zal de Chileen Juanmi Jiménez, de scorer van vorig seizoen in het Camp Nou, terugbrengen. Hij is hersteld van een koorts die hem de laatste paar wedstrijden aan de kant hield en van hem wordt verwacht dat hij zijn cijfers van de vorige seizoenen terugvindt om de doelstelling te bereiken.

Barcelona vs. Betis: mogelijke opstellingen

Barcelona: Ter Stegen; Koundé, Araujo, Eric García, Balde; Busquets, De Jong, ‘Pedri’, ‘Gavi’; Raphinha, Lewandowski.

Betis: Rui Silva; Aitor Ruibal, Pezzella, Luiz Felipe, Miranda; Guido Rodríguez, Guardado; Luiz Henrique, Willian Carvalho, Canales; Ayoze.

Waar kan ik Barcelona vs Betis kijken via LaLiga TV?

Het wordt uitgezonden op D Sports en ook op Movistar+. RPP.pe brengt u de doelpunten en alle actie. (EFE)

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]