Boca Juniors vs. Racing Club LIVE: Hoe laat en op welk kanaal kunt u de Liga Profesional-derby bekijken?

Boca Juniors vs. Racing Club LIVE: staan deze zaterdag 29 april tegenover elkaar in het Alberto J. Armando stadion, La Bombonera, in Buenos Aires (Argentinië). De wedstrijd komt overeen met de 14e datum van de Liga Beroepsvoetbal en wordt gespeeld vanaf 19.30 uur (Peruaanse tijd). De uitzending kan gevolgd worden op ESPN in Peru Zuid-Amerika. Alle details van de wedstrijd zijn te vinden op de website van RPP.pe.

Boca Juniors en Racing, die tot de populairste teams van Argentinië behoren, zullen een derby spelen die door de huidige malaise van beide teams wordt overschaduwd.

De ‘Academia’ staat op de twaalfde plaats, 15 punten achter de leider River Plateen de “Xeneize” ploeg nog verder terug op de zeventiende plaats, 18 punten achter hun eeuwige rivalen en leiders, die zes punten achter San Lorenzo bovenaan staan.

Boca Juniors en Racing Club werden respectievelijk kampioen en tweede in de Professional League 2022die eindigde enkele weken voor het WK in Qatar.

Maar beiden stelden teleur met gemengde prestaties in de Argentijnse competitie, hoewel het beeld anders is in de Copa Libertadores.

Boca Juniors vs Racing Club: wedstrijdtijden over de hele wereld.

Peru: 19:30 uur.Ecuador: 19:30 p.m. Colombia: 19:30 p.m. Mexico: 18:30 p.m.Argentinië: 21:30 p.m.Chili: 21:30 p.m. Verenigde Staten (Florida): 20:30 p.m.

Racing leidt Groep A met zes perfecte punten, zelfs voor kampioen Flamengo, die er drie heeft, terwijl Boca de leiding in Groep F deelt met Colo Colo uit Chili.

“We weten dat er een groot gat is (met River), maar we blijven vechten. We moeten consistent zijn in ons spel en overwinningen boeken om hogerop te komen. Ik zie geen gebrek aan motivatie,” zei Racing DT Fernando Gago.

De coach Jorge Almirón probeerde een dag voor de wedstrijd met Luis Advíncula als rechtsbuiten, hoewel hij de Peruaan ook in de verdediging gebruikte. Ondertussen heeft zijn landgenoot Paolo Guerrero wordt getipt om de wegaanval te leiden, nadat hij alleen het laatste deel van de Clásico de Avellaneda tegen Independiente speelde.

Boca Juniors vs Racing Club: mogelijke opstellingen voor de Liga Profesional.

Boca Juniors: Sergio Romero; Luis Advíncula, Nicolás Figal, Nicolás Valentini, Valentín Barco; Guillermo Fernández, Alan Varela, Óscar Romero of Cristian Medina, Martín Payero; Sebastián Villa en Miguel Merentiel.

Racing Club: Gabriel Arias; Facundo Mura of Iván Pillud, Leonardo Sigali, Gonzalo Piovi of Emiliano Insua; Gabriel Rojas of Gonzalo Piovi; Juan Nardoni, Aníbal Moreno, Jonathan Gómez; Matías Rojas, Paolo Guerrero of Maximiliano Romero en Gabriel Hauche. DT: Fernando Gago.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]