Cristiano Ronaldo’s ‘minachtende’ pass bij winst op Al Nassr (VIDEO)

Na drie wedstrijden zonder te scoren, vond Cristiano Ronaldo vrijdag opnieuw de achterkant van het net in de wedstrijd tussen zijn ploeg en Al Nassr. Al Nassr tegen Al Raed op speeldag 24 van de Saoedi-Arabische competitie. Zijn doelpunt kwam uit een kopbal.

De eerste helft van de wedstrijd gespeeld in het KSU Stadion was gunstig voor Al Nassr, die steeds dicht bij een tweede doelpunt kwam. Een van de gevaarlijkste spelers was Cristiano Ronaldo, die ook een luxedoelpunt had.

In de 42e minuut manoeuvreerde hij de bal en voerde daarbij een ‘hoonpass’ uit toen hij al werd gemarkeerd door een speler van Al Raed.

Met zijn doelpunt bracht de voormalige speler van Manchester United en Real Madrid zijn teller op 12 doelpunten in 12 wedstrijden in het Saudisch kampioenschap.

Dit is wat Cristiano’s doelpunt was

In de vierde minuut leidde Cristiano een aanval van Al Nassr door het midden en het leek erop dat deze niet zou worden afgerond, maar de bal werd opgepikt door Sultan Al-Ghannam op de rand van het strafschopgebied. De full-back gaf een voorzet en Cristiano veroverde de bal over de bovenkant en kopte de 1-0 binnen.

Al Nassr vs. Al Raed: hoe ze aftrapten in duel in de Arabische Liga

Al Nassr: Nawaf Al-Aqidi; Sultan Al-Ghannam, Ali Al-Oujami, Alvaro Gonzalez, Ghislain Konan; Luiz Gustavo, Abdullah Alkhaibari, Ayman Yahya, Ali Al-Hassan, Abdulrahman Ghareeb; Cristiano Ronaldo ©.

Al Raed: Silviu Lung Jr; Mohammed Al-Dosari, Mohammed Salem, Abdullah Al-Fahad ©, Awdh Faraj; Mohamed Fouzair, Mansour Al Bishi, Damjan Dokovic, Alexandru Mitrita; Júlio Tavares, Karim El Berkaoui.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]