De Argentijnse trui dragen: Lionel Messi danst op intiem wereldkampioensfeestje

De nationale ploeg van Argentinië versloeg Panama met 2-0 en werd overladen met de genegenheid van duizenden Argentijnse fans die hun respect betuigden nadat ze drie maanden geleden de wereldbeker van Qatar 2022 hadden gewonnen. Niet verrassend was Lionel Messi de speler die de schijnwerpers stal.

Echter, Messi blijft de krantenkoppen halen in Argentinië na een reeks video’s op sociale netwerken waarin hij te zien is als de ster van het intieme feestje van de Albiceleste ploeg.

Messi, die er geen moeite mee had zich in het Albiceleste shirt te kleden, pronkte met danspasjes in gezelschap van zijn vrouw, Antonela Roccuzzo. De twee waren het koppel dat de show stal. Anto’ danste zelfs met zangeres Tini Stoessel, die de partner is van middenvelder Rodrigo De Paul.

Albiceleste’s huis is vernoemd naar Lionel Messi

De Argentijnse voetbalbond (AFA) heeft het complex van zijn nationale ploeg in Ezeiza (50 km ten zuiden van Buenos Aires) omgedoopt tot “Lionel Andrés Messi”. Messi“De ster en aanvoerder van de regerend wereldkampioenen was aanwezig bij een eerbetoon.

De naamsverandering van het complex waar alle nationale teams van de AFA trainen en zich concentreren, vond plaats tijdens een ceremonie op zaterdag binnen het nieuwe wooncomplex in aanbouw, dat Julio Grondona vervangt, de voormalige voorzitter van de AFA en voormalig vice-voorzitter van de FIFA die deze constructie bedacht en in 2014 overleed.

De bijeenkomst werd bijgewoond door de aanvoerders van de clubs uit de eerste divisie, mannelijke en vrouwelijke spelers, managers en voormalige teamgenoten van Messiwaaronder Sergio ‘Chiquito’ Romero, Javier Mascherano, Fernando Gago, Mariano Andújar en Marcos Rojo, teamgenoten van Messi in het Argentijnse team dat tweede werd in Brazilië 2014.

MessiDe 35-jarige Messi onthulde samen met AFA-voorzitter Claudio Tapia de eerste steen met een plaquette met de tekst “Complejo Habitacional Deportivo de Ezeiza Lionel Andrés”. Messide naam die door het geachte uitvoerend comité van de AFA is gegeven aan het symbool en het bewonderenswaardige wonderkind van het Argentijnse nationale elftal”.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]