Frankrijk vs. Nederland LIVE: Euro 2024 kwalificatiewedstrijd dag 1 in Parijs

Frankrijk vs. Nederland LIVE: staan aanstaande vrijdag 24 maart tegenover elkaar in het Stade de France in Parijs (Frankrijk). De wedstrijd komt overeen met speeldag 1 van groep B van de Euro 2024 kwalificatiewedstrijden en wordt gespeeld om 14:45 uur (Peruaanse tijd). De uitzending is te volgen op STAR+ in Zuid-Amerika. Alle details van de bijeenkomst zijn te vinden op de website van RPP.pe.

Een nieuw tijdperk breekt aan voor de Frankrijk van aanvoerder Kylian Mbappé tegen Nederland in een Euro 2024-kwalificatiewedstrijd in het Stade de France.

De Fransen maken hun terugkeer naar huis, zonder het WK, dat hen drie maanden geleden in de finale tegen Argentinië op het nippertje ontglipte, maar met de massale steun van hun fans tegen een tegenstander, die weliswaar verminderd is, maar niet gemakkelijk te verslaan.

Voor de ogen van Frankrijkeen 24-jarige aanvoerder zal een verjongd team naar Euro 2024 in Duitsland moeten leiden: Kylian MbappéKylian Mbappé, met zijn charisma en zijn benen van vuur, neemt het stokje over van de Bleus-versie van Hugo Lloris, al meer dan tien jaar eigenaar van de armband.

De doelman van Tottenham met 145 caps zal voor de aftrap worden geëerd en geprezen, net als de andere historische figuren, Steve Mandanda, Raphaël Varane en Blaise Matuidi, die allen onlangs hun internationale carrière hebben beëindigd.

Frankrijk vs. Nederland: wedstrijdtijden wereldwijd

Peru: 14:45 uur.Colombia: 14.45 uur.Ecuador: 14.45 uur.Mexico: 13.45 uur.Bolivia: 15.45 uur.Venezuela: 15.45 uur.Argentinië: 16.45 uur.Chili: 16.45 uur.Uruguay: 16.45 uur.Spanje: 20.45 uur.Verenigde Staten (Los Angeles): 11:45 uur. Verenigde Staten (New York): 14:45 uur.

Zijn rivaal, ‘Oranje’, geleid door Ronald Koemanzag zijn team gedecimeerd door een “virale infectie” die vijf spelers uit de selectie dwong, maakte de KNVB donderdag bekend.

Nu al zonder Barcelona-middenvelder Frenkie de Jong, die een dijbeenblessure heeft, Nederland Bayern München-verdediger Matthijs de Ligt en Liverpool-spits Cody Gakpo ontbreken ook.

Les Bleus hebben echter een aantal geduchte tegenstanders te pakken, waaronder spits Memphis Depay, de ploeggenoot van Antoine Griezmann bij Atlético Madrid, en centrale verdediger Virgil Van Dijk, de partner van Konaté bij Liverpool.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]