Füllkrug, geïnspireerd tegen Peru: Duitsland spits scoort brace in vriendschappelijke wedstrijd tegen La Bicolor (VIDEO)

De spits Niclas Füllkrug gemarkeerd. De speler van Duitsland begon zaterdag tegen Peru en scoorde een eerste helft brace tegen La Blanquirroja.

De Peruaanse Nationale Team botste tegen hun Duitsland in een FIFA internationale vriendschappelijke wedstrijd. Niclas Füllkrug scoorde voor het eerst in de 12e minuut van de eerste helft en breidde vervolgens in de 33e minuut de voorsprong uit voor het team dat wordt gecoacht door Hansi Flick, die een achtergrond heeft bij het in de Champions League winnende Bayern München.

De actie van het tweede doelpunt van Füllkrug tegen Peru legde de verdediging van coach Juan Reynoso bloot, die niet op zijn best was.

Abonneer je op ons RPP Deportes kanaal op YouTube en geniet van sport content uit Peru en de wereld.

Dubbel van Niclas Füllkrug tegen Peru

Een lage voorzet van rechts door Marius Wolf werd opgevangen door de spits, die de Peruaanse Luis Abram en Miguel Araujo versloeg.

Doelman Pedro Gallese bleef met zijn rechtervoet staan, en de spits scoorde nog een doelpunt.

Drie minuten later scoorde Niclas Füllkrug bijna zijn tweede. Hij vierde bijna op de Peruaanse doellijn, maar Pedro Aquino redde zijn schot met links.

Voor deze wedstrijd, Peru had een beginopstelling van Pedro Gallese ©; Luis Advíncula, Miguel Araujo, Renato Tapia, Luis Abram, Marcos López; André Carrillo, Wilder Cartagena, Pedro Aquino, Christofer Gonzales; Raúl Ruidíaz.

Ondertussen begon de thuisploeg met Marc-André Ter Stegen; Marius Wolf, Matthias Ginter, Nico Schlotterbeck, David Raum; Joshua Kimmich ©, Emre Cam, Florian Writz, Kai Havertz; Timo Werner, Niclas Füllkrug.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]