Had Real Madrid kunnen zijn: Giorgio Chiellini onthulde dat hij op het punt stond een Galactico te worden

Real Madrid heeft in hun geschiedenis de grootste verdedigers gehad: Fernando Hierro, Pepe, Fabio Cannavaro en Sergio Ramos zijn er maar een paar. Bovendien, Giorgio Chiellini had deel kunnen uitmaken van zijn ploeg.

En het feit is dat Giorgio Chiellinidie speelt voor LA FC van de MLS en een verleden heeft bij Juventus, onthulde dat hij heel dicht bij het aantrekken van het shirt van Real Madrid in het verleden. In verklaringen gerapporteerd in de krant AS en andere Europese media legde de Italiaanse center-back uit waarom hij een overstap naar het ‘Witte Huis’ uitsloot.

“Ik was één stap verwijderd van tekenen voor Real Madrid. Mijn zaakwaarnemer Davide Lippi weet dat goed. Het zou een geweldige ervaring zijn geweest, want ik ben iemand die graag veel reist, daarom ben ik in de Verenigde Staten komen spelen.

Abonneer je op ons RPP Deportes kanaal op YouTube en geniet van sportcontent uit Peru en de wereld.

Real Madrid en de kans om Giorgio Chiellini te tekenen

De Italiaans international en Euro 2020 winnaar voegde eraan toe dat “Ik denk niet dat ik de juiste speler ben voor het Spaanse voetbal. Ik zou zijn zoals Cannavaro die daar twee of drie jaar was.

Anderzijds werd hij geraadpleegd over de halve finale play-offs van de Champions Leaguewaar de Merengues de hoofdrolspelers zijn.

“Mijn voorspelling voor de finale van dit jaar wordt Manchester City vs Inter Milan, hoewel ik Manchester City vs Inter Milan zie. Real Madrid heel sterk. Denk maar aan de comeback tegen PSG vorig seizoen. In 15 minuten veranderden ze alles,” zei hij.

Anderzijds sprak hij over zijn toekomst op het veld. Hij is 38 jaar oud, maar op dit moment denkt hij niet aan pensioen op korte termijn.

Het heden van de verdediger Chiellini

“Ik denk dat ik nog lang zou willen spelen. De waarheid is dat mijn hoofd niet moe is, maar mijn lichaam wel. Het geeft me al wat signalen,” eindigde hij.

Zijn MLS-team staat op de derde plaats in de Western Conference met 18 punten, één punt achter koploper St. Louis City.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]