Met Messi en Mbappé, PSG vs. Lorient: waar en hoe de wedstrijd te bekijken op Matchday 33 van Ligue 1

Om de titel veilig te stellen. PSG zal aanstaande zondag 30 april de Lorient voor de 33e datum van de Ligue 1. De wedstrijd wordt gespeeld in het Parc des Princes in Parijs om 10:05 uur Peruaanse tijd en is te zien op Star Plus.

PSG willen hun acht punten voorsprong op Marseille behouden en – praktisch – de titel in de Franse competitie veiligstellen. En dat de ploeg van Christopher Galtier in de laatste vijf speelrondes tegen ploegen uit de onderste helft van de tabel zal uitkomen. Tijdens het seizoen hebben ze nog niet verloren van ploegen uit de onderste helft van de tabel.

Lorientstaat daarentegen in de middenmoot. Echter, tot een paar dagen geleden, behoorden ze tot de top van de tafel. Ligue 1. Ze hebben al vijf wedstrijden niet meer gewonnen. Desondanks staan ze elf punten los van de Europese plaatsen, dus de hoop van de Merlus is nog intact. Bovendien kunnen ze deze zondag vermenigvuldigen omdat PSG geen vol stadion zal hebben door het gebruik van pyrotechnische apparaten.

PSG vs. Lorient: mogelijke opstellingen

PSG: Donnarumma, Marquinhos, Danilo, Ramos, Hakimi, Bernat, Vitinha, Ruiz, Soler, Messi, Mbappé.

Lorient: Mvogo, Meite, Talbi, Le Goff, Yongwa, Silva, Ponceau, Abergel, Falvre, Fee, Koné.

PSG vs. Lorient: tijden over de hele wereld

Peru: 10:05 uur.Ecuador: 10:05 uur.Colombia: 10:05 uur.Mexico: 21:05 uur.Argentinië: 12:05 uur.Chili: 12:05 uur.Verenigde Staten (Florida): 11:05 uur.

Waar PSG vs. Lorient kijken via Ligue 1 TV?

De wedstrijd PSG vs. Lorient is te zien op het Star+ streaming platform. RPP.pe brengt je de goals en alle actie.

Releated

Een ‘kat’ op vrije voeten bij Real Madrid: Karim Benzema is al vierde topscorer aller tijden van LaLiga.

De Fransman is een kraker. Met zijn hattrick tegen Almeria deze zaterdag in LaLiga, is de spits Karim Benzema overtrof Mexico’s Hugo Sanchez (234 doelpunten) en werd de vierde topscorer in de geschiedenis van het Spaanse toernooi, met nog twee doelpunten. Ballon d’Or 2022, Karim Benzemaprofiteerde van twee geweldige assists in Real Madrid Vinícius (‘5) […]